Kerstpakketten

Wil je je eigen (zakelijke) kerstpakket samenstellen? Wij helpen graag! Bij Ditverzinjeniet bestel je eenvoudig unieke en originele kerstpakketten, boordevol leuke producten die perfect passen bij de feestdagen. Denk aan vrolijke kerstsokken, feestelijke wijnglazen en gezellige winterse producten, zoals magnetron sloffen of een bordspel. Of je nu op zoek bent naar kleinere kerstcadeaus of complete luxe pakketten: wij helpen je graag!

Kerstpakketten zijn vaak een belangrijk onderdeel van de feestdagen en een gewaardeerd gebaar naar medewerkers, klanten en zakenpartners. Wil je het kerstpakket extra speciaal maken? Veel van onze producten kunnen gepersonaliseerd worden, zoals bier- of wijnflessen met een persoonlijke tekst of zelfs je bedrijfslogo erop. Bovendien profiteer je bij ons van aantrekkelijke kortingen bij grotere afnames, waardoor je niet alleen origineel, maar ook voordelig uit bent!

  • Originele kerstpakketten voor elk budget;
  • Zelf samen te stellen of laat ons een voorstel doen;
  • Mogelijkheid om producten te personaliseren met tekst of logo;
  • Mogelijkheid tot gepersonaliseerde kerstpakketdozen;
  • Aantrekkelijke korting bij hoge afname.
Kerst Cadeaubox Bier 1

Kerstpakketten op maat: maak de feestdagen speciaal

Maak de feestdagen onvergetelijk voor je werknemers en zakelijke relaties, door ze dit jaar een echt uniek kerstpakket te geven. Geen blikjes ragout die jaren in de kast blijven staan, maar een pakket vol leuke producten, eventueel ook te personaliseren met je bedrijfsnaam of logo. Bij Ditverzinjeniet helpen we je om een uniek kerstpakket samen te stellen speciaal voor jou bedrijf. Hiermee laat je zien dat je je werknemers waardeert en hen iets leuks en unieks gunt. Of je nu op zoek bent naar een klein gebaar voor collega’s of een luxe kerstpakket voor zakelijke relaties, wij bieden een ruim assortiment feestelijke producten.

Zelf een kerstpakkket samenstellen

Onze kerstpakketten zijn volledig op maat samen te stellen, met een minimum van 10 stuks. Je kunt kiezen uit een groot aanbod van producten uit ons eigen assortiment. Denk bijvoorbeeld aan feestelijke kerstsokken, wijnglazen, magnetronsloffen of een spelletje voor tijdens de donker dagen. Wil je een persoonlijke touch toevoegen? Veel van onze producten kunnen gepersonaliseerd worden met een bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap, bijvoorbeeld op een fles wijn, fles bier, mok of tegeltje. Bekijk hier onze populairste zakelijke producten

Kerstpakketten op maat voor elk budget

Bij Ditverzinjeniet begrijpen we dat elk bedrijf anders is en daarom bieden we kerstpakketten voor elk budget. Je kunt tijdens je aanvraag je budget per pakket aangeven, waarna wij je helpen van het samenstellen van een origineel kerstpakket dat bij je wensen past. Heb je specifieke ideeën voor de inhoud, of laat je het liever aan ons over? We denken graag mee en luisteren uiteraard naar je wensen. Elk kerstpakket wordt met zorg en aandacht wordt samengesteld, zodat jouw medewerkers of klanten iets bijzonders ontvangen.

Gepersonaliseerde verpakkingen en maatwerkoplossingen

Naast ons vaste verpakkingen voor kerstpakketten bieden we ook maatwerk. Zo is het mogelijk om de doos van het kerstpakket te personaliseren met bijvoorbeeld een bedrijfslogo op een sticker. Zo maak je niet alleen indruk met de inhoud, maar ook met de presentatie van het pakket. Wil je iets unieks? We denken graag met je mee om een kerstpakket samen te stellen dat perfect bij jouw bedrijf past.

Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe we jouw feestdagen bijzonder kunnen maken met een op maat samengesteld kerstpakket!

Offerteaanvraag kerstpakketten
Vul het onderstaande formulier in om een offerte op maat te ontvangen voor jouw kerstpakketten. Onze pakketten zijn te bestellen vanaf 10 stuks.
Minimaal 10 stuks.
Geef een indicatie van je budget per pakket.
Laat ons weten welke producten je graag in het kerstpakket wilt opnemen. Je kunt specifiek aangeven welke producten er absoluut in moeten zitten of welke producten je graag terugziet in het pakket. Als je zelf geen voorkeur hebt, kun je het samenstellen van het pakket ook aan ons overlaten. Wij werken in principe met producten uit ons eigen assortiment, dat een ruime keuze biedt aan originele en feestelijke cadeaus. Mocht je echter speciale wensen hebben of op zoek zijn naar iets unieks, dan denken we graag met je mee om een maatwerkoplossing te bieden die perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep.
Moeten de producten gepersonaliseerd worden? (bijvoorbeeld met een logo of tekst op flessen of andere items).
Wij bieden standaard kerstpakket dozen, die eventueel voorzien kunnen worden van een sticker met jouw bedrijfslogo.
Heb je nog andere wensen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Contactgegevens

Vul je contactgegevens in zodat we je kunnen bereiken met een offerte op maat.

Contact met ons zakelijke team

+31(0)85 303 27 66

(ma t/m vr 9.00 – 17.00)

[email protected]

(op werkdagen meestal antwoord binnen 1 uur)

Jouw offerte

Contact met ons zakelijke team

+31(0)85 303 27 66

(ma t/m vr 9.00 – 17.00)

[email protected]

(op werkdagen meestal antwoord binnen 1 uur)